Tawaran Ke China (Y)

Assalamualaikum.


Hye world ! Straight to the point semalam aku check email. Memang hari-hari pun aku check email. Aku punya excited bila China University reply email aku. Nampak sangat kantoi email tuu aku dapat 23 hari bulan kan KUANGKUANG.
Abaikan natang merah yang mengganggu tuu. Printscreen aku cap ayam, sekian HAHAHAH :D

Ini reply yang aku dapat daripada admin. Memang seronok bila buka inbox tup tup title mula dengan China. Mata aku terbeliak tengok. Bila dah baca fee dia lagi lah mata aku terbeliak. Kalau tukar dengan duit Malaysia aku tak tau fee dia berapa. Okay malas ambil taw KAHKAH. Well kalau belajar oversea memang kena charge kan, semua orang taw kan ? So aku pun berangan-angan lah nak ke luar negara cewahhh. Err tapi aku tak rasa pun macam dapat tawaran ke sana WAKAKAKAKA .

Aku ajak mak aku baca sekali email nih. Nak taw mak aku cakap apa, kakak tak payah lah pergi sana, masuk form 6 sudah. So dengan serta merta aku tak reply email kali nih :( Dah lah susah nak dapat tawaran macam nih. Ya Allah berkecai hati aku. SEDIH wei tak tau nak cakap apa. Mak aku tak mau lepas aku pergi sana :( Tuu aku tak bagitau bapak aku lagi. Well he's outstation again minggu depan baru balik so I have no chance talk to my dad. Tunggu bapak aku balik baru nak bincang.

Besides, bapak aku suruh aku apply University dekat UK. Aku dah pun apply, and admin pun hantar email dekat aku. Ada 2 university dekat sana email aku. Semua university tuu bapak aku dah pernah pergi sebelum nih. Semua nak data aku tapi aku tak reply satu pun. Aku tahu mak bapak aku takkan lepaskan aku pergi. Even aku dapat tawaran Geomatika kolej, Unikl, Unisel dekat area Selangor , KL pun bapak aku susah nak lepas, nih kan pulak oversea jauh beribu - ribu batu . Ditambah pulak dengan form 6. Rasa macam tak berbaloi aku apply oversea. So pendek kata, aku apply luar negara hanya untuk suka-suka. Sedih pulak rasa :'(

Walaupun result aku tak secemerlang kawan-kawan. Tapi yang China tuu aku nak pergi sangat. Aku minat Chinese language. Nih ja kelebihan yang aku ada. Aku takmau sia-siakan. Ya tuhan, berbelah bagi perasaan aku. Nak pujuk mak bapak tapi takut. Nak lepaskan peluang takut rugi. Mana satu wei ? help me ! Bapak aku pernah cakap, kakak sambung dekat utara sudah lah. Yang lain tuu apply suka-suka ya. See? Nampak sangat dah. K aku tak dapat pergi China. Frust ! bye . No! Aku tetap nak cakap dengan bapak aku dulu. Bye again , HARHARHAR. Apa apa hal nanti aku update lagi. Bye lagi sekali BAHAHAHAH .

Newbies yang comel dan kacak, please jangan open source page blog aku and tiru sebijik blog aku ! I hate you copycat ! Aku dah perah otak design blog aku, hang senang senang nak tiru. Wadepakkk wei ! Please use your style ! Use you brain! Booo peniru booo !

 May Allah bless us ♥
Comments
2 Comments

2 Doakan Fyqa Kurus :):

Shafira said... Best Blogger Tips[Hit You Back !]Best Blogger Templates

syggg, kalau geomatika amek medic, kn? medic n dye akn hntr g ke indon or russia kn?

ciksengeh :D said... Best Blogger Tips[Hit You Back !]Best Blogger Templates

dik , cube pujuk lagi dengan cdgn yang bernas .. inshaAllah dengan izinNya mana tahu parents bagi pulakk :)