Release tension :)

Assalamualaikum.

Hye world ! Hari nih aku tak ada mood. Mood tak baik so malas nak cerita panjang lebar. Just photo only :)

At jeti Kuala Perlis with my beloved dad, Mohd Salleh Haji Hassan :)
Setibanya di Langkawi. Terus berarak dengan heels ke dataran helang, aptb =.=
Time nih aku tak sempat nak masuk dalam gambar. Hampeh punya abang tak tunggu aku >.<
Makan Mahsuri :) Awat dari belakang aku nampak kurus wei ? KAHKAH :D
Actually pergi Langkawi sebab nak bawak birthday boy nih born on 20April. Raja Aqil Darwish Bin Raja Hizar.
Dah macam nama anak kerabat diraja wakakaka :P
Ada potensi nak jadi budak hensem kan besar nanti? Budak nih pantang nampak trekta mesti jerit TEKTAAAA kuat-kuat, bahahahah ;D
Aku suka senyuman dia, seriously. Kalau lah aku boleh senyum macam dia hari-hari kan best :)
Akhirnya, tadaaa , senyuman poyos dari aku yang tak berapa ikhlas , kbye !

Serius aku cakap, aku pergi Langkawi hilang tension aku. Walaupun hajat aku nak jumpa Diesharruddin tak kesampaian, tapi aku enjoy lah dekat sana. Lupa sat semua masalah aku dekat sana. Wei wei nak habaq nih budak budak Langkawi dress up mengalahkan mat saleh yang pi melancong dekat sana, errrrr =.=

 May Allah bless us ♥
Comments
6 Comments

6 Doakan Fyqa Kurus :):

Iza Zaty said... Best Blogger Tips[Hit You Back !]Best Blogger Templates

Wahh , akak CUN !!

Anak Munsyi said... Best Blogger Tips[Hit You Back !]Best Blogger Templates

@Iza Zaty

HAHAHAH , mana ada cun lahh :P

Atika Suzastri said... Best Blogger Tips[Hit You Back !]Best Blogger Templates

gigi gigi gigi :D

capt. keon alhan said... Best Blogger Tips[Hit You Back !]Best Blogger Templates

seronoknye jenjalan!!!!

emeliena said... Best Blogger Tips[Hit You Back !]Best Blogger Templates

As-salam.. amboi amboi.. dah jenjalan cuti2 malaysia yer. shopping aa cekelat banyok2 pastu meh post sikit kat sis. Hehe ;p

TF said... Best Blogger Tips[Hit You Back !]Best Blogger Templates

wah..g langkawi ye fyqa..seronok kan jejalan leh ilang stress gak