Dengarlah Bintang Hatiku


Siapa Adel Asha

Assalamualaikum.
Hye world ! Kembali berblogging lagi hari nih. Alhamdulillah hari yang bagus hari nih walaupun hujan mengganggu internet dekat rumah , GRRRR.
Si kenek yang suka bahan aku :>
So  Aien Adilla a.k.a ADEL ASHA. Siapa tak kenal Adel Asha? Si putih gebu yang sangat comel, artis facebook yang meningkat naik namanya, cewahh ayat aku. Aku panggil dia Adel. Actually seriously aku tak kenal pun Adel nih. Orang asyik sebut Adel aku haram taktau pun siapa dia. Lepas aku dengar pasal HR, barulah aku tahu pasal dia. And gambar atas nih lah mula-mula aku tengok and add acc fb dia. Susah kan kalau nak kawan dengan budak hot. Aku add dia buat dunno je dengan aku. Sampai lah aku stalk fanpage dia. Aku perasan ramai orang tak suka dengan dia. Teruk jugak dia kena hentam dengan orang luar. Dari situ terdetik hati aku nak kenal dengan dia NGEHNGEH. Aku pun poke dia 2 kali, dia still buat dunno. Sampai aku komen dekat fanpage dia. ' 2 kali kot aku poke kau Adel '. Terus dia approve aku HEWHEW.
Buktinya aku komen baru dia approve aku. Hewhew batak pulak.
Lepas dia approve aku tuu. Aku pun tegur lah dia pasal orang yang hentam dia. Aku pernah kena hentam macam tuu so aku pun rasa jugak lah KEKEKEKE. She's cool girl. Dia ambil mudah benda macam tuu. That's you Aien Adilla. Aku tabik kau sebab kau boleh tangani orang macam tuu. Biar apa orang nak kata, kau just jadi diri kau okay. Actually kau tak ada lah teruk, cuma diorang jealous dengan kau. Cara pemakaian kau semua diorang ambil kira, dapat peluang diorang hentam kau cukup-cukup. Itulah manusia tahu nak cari kesalahan orang lain. Kau tak payah nak ambil port sebab diorang tengok kau dari segi luaran, dalaman kau aku tahu kau baik kan sebab aku kawan dengan kau. Walaupun baru kenal, walaupun hanya kawan di alam maya, tapi boleh kot masuk kepala dengan kau, HUHUHU :P
Hari pertama kenal dengan budak sekolah nih. Btw dia ada blog > http://aiensomethingood.blogspot.com/
Hari pertama kenal Adel, teruk jugak aku kena bahan dengan dia. Wei budak sekolah 16 tahun bahan aku budak habis sekolah 18 tahun. Malu kot ! Aku buat relax and having fun walaupun kena bahan dengan dia. Seronok pulak bila orang yang kita nak kawan sangat bahan kita. Seriously budak Ampang nih tak sombong macam yang orang katakan. Selalunya budak hot dia takkan layan budak yang tak hot kan. So dia dah pun buktikan yang dia tak sombong. You just have to know her deeply. Bila sembang dengan dia, rasa happy pulak sebab dia nih happening, gila-gila, lawak pun ada jugak. Tiap kali komen dengan dia mesti aku gelak sensorang. So no wonder lah dia nih artis facebook kan. Peace :P Aku boleh bahan dia satu benda saja. 'BUDAK SEKOLAH' and dia akan cakap, 'diam lah kau kantoi lah kbye.' HAHAHAH kelakar tapi best !
Teruk aku kena bahan dengan Adel. Rasa macam nak lempang je budak nih. KAHKAH. Lepas tuu fenomena membahan terus bermula. Daripada Adel, Zakir, Eirynn and Daus yang paling baik dengan aku :P
orang cakap tak kenal maka tak cinta. Haters Adel, dia tak seteruk yang korang sangka. Aku tak tahu apa masalah korang dengan dia. Dia langsung tak kacau life korang. Cuba korang kenal dia dalam luar dulu. Budak nih baik orangnya. Korang mengata dia sama jugak korang kutuk ciptaan Allah. Yes mungkin korang dengki sebab ramai orang kenal dia or maybe korang tak suka cara pemakaian dia or what so ever lah. But people can change. We just have to wait. Kalau dia taknak pun apa masalahnya, korang jangan hentam dia, bagi dia masa. Dia ada cakap kan step by step so stop mengata dia macam-macam. Cukup lah tabur fitnah dekat dia, buat fanpage tulis lucah-lucah pasal dia. Dia dapat pahala korang tambah dosa. Manusia perlu ditegur dengan cara baik bukan dengan makian cacian. 
; Aku baru kenal Adel and dia baik sangat dengan aku. So bayangkan orang dah lama kawan dengan dia mesti dia layan lagi baik kan. Cukup panjang post aku kali nih. Adel, aku nak kau baca BAHAHAHAHAH. Aku suka kawan dengan kau. Aku suka kena bahan dengan kau. I'll make sure someday aku akan jumpa and bahan kau balik, buwerrkkkk :P Terserah korang nak cakap aku nih batak hot nak kawan dengan orang hot ke apa, aku tak kisah. Janji aku tak kacau hidup orang. Peace yaww ! Enjoy reading, wassalam :)
May Allah bless us ♥
Comments
23 Comments

23 Doakan Fyqa Kurus :):

FiekaOnie said... Best Blogger Tips[Hit You Back !]Best Blogger Templates

wah, peramahnya u :) i stuju dgn u. kite tak boleh nak terus judge seseorg tu dr luarn. tak knl maka tak cinta. lagi satu , mybe haters tu nak bg kesedaran dkt die. tp care tu sgtlah salah . org kne tgur bek2 dan brhemah. drpd spatutnye dpt phala tetibe tuka dpt dosa

CikAnyss' :O said... Best Blogger Tips[Hit You Back !]Best Blogger Templates

comel adel .. hmm betul tu , smpai anys sendiri pon takut .. nty ada ja kutuk2

Syuhada Nasya said... Best Blogger Tips[Hit You Back !]Best Blogger Templates

syu ada fren dea kat fb.. tp juz skod je.. x pnah tgur pon.. dea mang hot.. mybe orang hate dea sbb dea cantik n jd pujaan laki kot.. heheh

keindahan Hidup(faizul) said... Best Blogger Tips[Hit You Back !]Best Blogger Templates

tumpang bce jp...

A Crack Mirror said... Best Blogger Tips[Hit You Back !]Best Blogger Templates

wow agak la...pnjang kot.. untung la adel..fyqa sayang..ehehee

emeliena said... Best Blogger Tips[Hit You Back !]Best Blogger Templates

Aaaa, orang memang suka nak jatuhkan orang lain. Tak boleh tengok orang lain lebih sikit sis oiii. Duniaaa, duniaaa. Be strong beb . Abaikan jer semua lalat2 yang berbunyik tuu. ops (:

TF said... Best Blogger Tips[Hit You Back !]Best Blogger Templates

comeey die nie ek..bertuah die ada org buatkan entri khas..hehe..all d best adel

si sepet ♥ said... Best Blogger Tips[Hit You Back !]Best Blogger Templates

adel tu comel auw2 ..sape yg mngata dia tu mybe jeles sbb depa ta hot mcm diakan...adel jeee..lala fyqa ta syg ka >.< hahaha *jk

Laugh4Life XD said... Best Blogger Tips[Hit You Back !]Best Blogger Templates

support kak Adel forever! :D

Anonymous said... Best Blogger Tips[Hit You Back !]Best Blogger Templates

Aww sweet gila.. Nk juga berkenalan dengan Adel asha tapi malu.. nk add dia kt fb tapi xblh just boleh subcribe je :'( *sedih teramat-amat*

Anonymous said... Best Blogger Tips[Hit You Back !]Best Blogger Templates

Aww sweet gila.. Nk juga berkenalan dengan Adel asha tapi malu.. nk add dia kt fb tapi xblh just boleh subcribe je :'( *sedih teramat-amat*

Nur Haziemah said... Best Blogger Tips[Hit You Back !]Best Blogger Templates

kat twitter byk cerita pasal dia ? apa salah Adel ni ? tak paham lah ? tengok macam baik je . :)

Nurul Amanda :) said... Best Blogger Tips[Hit You Back !]Best Blogger Templates

sebenarnya budak budak takuk matang ni je yg dok cr kesalahan org . baik balik umah yltgok salah sendr .

Nurul Amanda :) said... Best Blogger Tips[Hit You Back !]Best Blogger Templates

sebenarnya budak budak takuk matang ni je yg dok cr kesalahan org . baik balik umah yltgok salah sendr .

Sya Sya said... Best Blogger Tips[Hit You Back !]Best Blogger Templates

emm, sye xtahu la. kalau seseorang tu baik,, die akan ikut perintah Allah. tutup aurat n so on. dlm Islam, kite kena jage tepi kain orang sbb kite xleh biarkan org Islam yg lain terus terjerumus dlm lembah kehancuran. kite kena nasihat elok2. ape2 pun, sye harap die akan berubah. pakai elok2. tutup aurat.. sbb yg tertutup itu lebih cantik.. :)

Nurhuda Dloeva said... Best Blogger Tips[Hit You Back !]Best Blogger Templates

tak semestinya yg free hair bad@sosial..btw,dont judge they by their cover

Anonymous said... Best Blogger Tips[Hit You Back !]Best Blogger Templates

haaha , seriuous aku gelak time baca post kau ni . sayang itu fb fake ajaa . jangan percaya sangat kay . aku kenal rapat ngan adel . now dia da tak buat apa . haaha xD . lol sangat -_- !

Anonymous said... Best Blogger Tips[Hit You Back !]Best Blogger Templates

sial gila post kau . haha , bodoh . adel 19 tahun la sakai . haha , gila lah .

Anonymous said... Best Blogger Tips[Hit You Back !]Best Blogger Templates

Stupid !

Anonymous said... Best Blogger Tips[Hit You Back !]Best Blogger Templates

Barbie ?? LoL-ing seriously ?? More like ghost :p hehe~ I'm antis .. so what ?

Anonymous said... Best Blogger Tips[Hit You Back !]Best Blogger Templates

Hi there! I know this is kinda off topic but I was wondering if
you knew where I could get a captcha plugin for my comment form?
I'm using the same blog platform as yours and I'm having
trouble finding one? Thanks a lot!

my blog post ... Achat Retweet pas cher

Sophia Hany said... Best Blogger Tips[Hit You Back !]Best Blogger Templates

Kita terkejut bila adel add kita msti korang smua x prcye..Tpi fb tu sy dh delete pon..

http://kisahhidupku1999.blogspot.com/

Anonymous said... Best Blogger Tips[Hit You Back !]Best Blogger Templates

Hi there, this weekend is pleasant in support of me, as this time i
am reading this fantastic educational article here at my home.


My blog ... link building system