Terharu gila :)

Assalamualaikum.

Hye world ! Lepas seminggu baru aku boleh update blog, very the busy lah anak munsyi nih kan kan KUANGKUANG. Seriously duduk dekat rumah aku nih macam duduk dalam penjara. Itu tak boleh ini tak boleh. Aku rasa macam nak lari rumah ja sekarang. HAHAHAHAH. Tambah pulak dengan sakit hati nya, dengan perlinya ya Allah sakit sungguh hati aku nih tuhan ja taw. Okay Fyqa jangan layan sakit hati tuu buat relax sudah, peace :P

Tapi sebalik semua tuu, aku terharu gila dengan Adel. Sedikit buat hati aku tersenyum sensorang. Sebelum nih aku ada buat post pasal Adel and she read ! Wahh terharu sungguh aku. Niat aku cuma tulis suka-suka pasal dia and aku ada PM dia pasal post tuu. Tak sangka pulak dia ada masa nak baca. Siap update status mention blog aku. Ya allah terharunya terharu wei ah moii :) Yang mana terlepas pandang post Adel tuu boleh klik sini > SIAPA ADEL ASHA <

Okay ini membuat aku sangatlah terharu. Tapi sedih aku lambat sikit komen. Hmm.
terima kasih jugak kawan :* Speechless lagi kali nih. Entah kenapa aku rasa sebak pulak cewahHAHAHAHAH.
Mulai hari nih hidup aku macam shit ! Memang shit and shit and shit ! Tak siapa tahu Allah ja yang tahu KEKEKEKE. Mulai hari nih jugak aku jarang online. Ecehh memang sebelum nih pun jarang online kan. So mungkin dalam seminggu 2 kali kot aku update blog. Sorry aku banyak sangat masalah SOBSOBSOB. Korang jaga diri taw. Nanti ada masa aku bw blog korang promise :)
Someone pesan dekat aku : Fyqa, cari dia yang mencintai Fyqa, bukan Fyqa yang mencintai dia. Okay agak blurr di situ. HOHOHOH.
p/s : Hari selasa minggu depan bermulalah hidup aku sebagai budak sekolah. Form 6, baju sekolah and I Hate it ! K bye ! 

May Allah bless us ♥
Comments
3 Comments

3 Doakan Fyqa Kurus :):

Nurfarahana A.Aziz said... Best Blogger Tips[Hit You Back !]Best Blogger Templates

alamak kalau komen ni maknanya doakan awak kurus ke? doakan la kita sekali..hiiii :) btw its the time to know this girl i think :)

finiey said... Best Blogger Tips[Hit You Back !]Best Blogger Templates

babe, relax rr.. just smile ok.. semua org ade problem msing2.. yg bezanya, care nk overcome.. be a strong girl babe.. :)

Atika Suzastri said... Best Blogger Tips[Hit You Back !]Best Blogger Templates

syok aaaa kawan dgn selebriti. auum