Hari Nih Aku Jadi Cikgu :)

Assalamualaikum.

Hye world ! Korang nampak tak kelainan blog aku? Cantik tak aku edit? Harharhar. = = Disebabkan tangan aku gatal menghentak keyboard habis semua coding aku hilang. Walaupun dah download full template tetap hilang jugak. Agak malang lah nasib aku kan. Semalam aku edit baru and itulah hasilnya :) Abg aku bawa balik 4 ekor kucing kembang, ya allah dah macam rumah kucing dah rumah nih :P

WHITE TEETH & BRONZED SKIN
Aku kalau pakai heels nih alamat patah lah tumit dia, KAHKAH. Apa motif = =

So hari nih 6/4/2012, buat pertama kali aku jadi cikgu. Jumlah anak murid aku seorang saja. KAHKAHKAH ketawa besar please :D Aku ajar subjek Bahasa Cina. Kau hado? hewhew. Actually aku malas nak ambil budak nih tusyen dengan aku. Yelah aku bukan nya ada kelayakan pun nak mengajar. Aku sendiri pun tunggang langgang HAHAHAH. Tapi disebabkan mak budak nih kawan mak aku so aku setuju lahh ajar dia. Alahh lagipun aku just perlu ajar yang asas saja sebab budak tuu baru darjah 1. Peace :P Hey kau ingat senang nak ajar. Lama jugak aku diam pagi tadi sampai lah budak tuu tanya, bila nak ajar nih? Ehh ehh aku sekeh jugak kang. KAHKAHKAH.

nosso estranho amor
Nas Afiqah seorang wanita yang berwawasan tinggi macam kucing nih. Setaiii habehh :D

Lepas tuu kan baru aku terfikir cikgu-cikgu aku. Daripada aku tak tau apa sampai lah aku dapat ilmu, mesti susah kan cikgu nak ajar sampai kita boleh pandai. Huh, tadi baru lah aku faham macam mana perasaan cikgu  bila mula nak mengajar. Aku dah lah jenis tak boleh orang tanya banyak. Nak je aku cepuk budak tuu KAHKAHKAH. Tapi nasib budak tuu pandai. Kalau tidak masuk lokap lahh aku jawabnya :O So kesimpulannya, jadi cikgu perlu ada tahap kesabaran yang tinggi :)

Semalam sebelum tidur aku dapat sms. Berbunyi perkataan i love you yang ada pada saya hanya untuk awak sorang saja. Ya allah, ada jugak orang sayang aku kan. Terharu doe aku. :)
; Korang yang ada pengalaman jadi cikgu meh lah kongsi dengan aku :)

 May Allah bless us ♥
Comments
3 Comments

3 Doakan Fyqa Kurus :):

Nursyairah said... Best Blogger Tips[Hit You Back !]Best Blogger Templates

hyee saya doakan awak kurus. hehehe
btw comel blog. <3

Mr.Clive said... Best Blogger Tips[Hit You Back !]Best Blogger Templates

wahhhhh cannttikkkkknyaaaaaaa...blog ni..haha...jangan perasan pulak tuan blog ni...kehkehekh :p

ok ok...joking jerrr! XD

anyway,fyqa apa khabar??

ciksengeh :D said... Best Blogger Tips[Hit You Back !]Best Blogger Templates

jasa cikgu memang besar tidak terkira .. saya pun pernah jadi tutor .. hmm .. susah nak bagi org fhm .. tpi bile budak2 dh fhm .. lega sangat rasanye ..