Aku dah malas main blog .


Hello you guys , how your day today ? Hope you all have fun yaww . Uke straight to the point , nampak kan tajuk entry kali nih? Memang blog nih jarang-jarang update dah sekarang . Maaf, Fyqa terlalu busy sampai tak sempat nak update blog . Sumpah facebook pown jarang buka jugak . Friend request yang beratus-ratus tuu pown Fyqa tak dan nak tengok . Sorry again . Tapi pelik jarang update pown follower bertambah . Oh terharu thank you so much yang sudi follow tuu . InsyaAllah ada masa nanti Fyqa follow blog awak awak balek yer. Actually jujur Fyqa cakap nak tekan shoutbox comel pown tak sempat taw , hmm . Sedih kan ? =,=

Dengan keadaan busy macam nih , Fyqa memang malas lar nak update blog . Minat blog yer memang tapi masa tak mengizinkan . So now Fyqa mencari orang yang layak untuk menjadi penjaga blog kesayangan Fyqa nih .

Ciri-ciri yang dicari :

1. Menjaga blog ini sebaiknya seperti yang Fyqa jaga . Syarat-2 lain akan diberitahu kelak.

2. Tidak menukar design blog yang Fyqa design sendiri nih kepada design lain . If nak tukar , tolong bagitaw Fyqa dulu . Orang cakap , berbincang sebelum membuat keputusan .

3. Tidak menukar password , hilangkan diri bersama blog kesayangan Fyqa.

4. Tidak berat hati untuk memulangkan blog kepada Fyqa . Pendek kata , Fyqa hanya bagi awak untuk menjaga bukan memiliki blog ini .

5. Kepada yang berminat untuk berkongsi blog dengan Fyqa , sila PM atau dapatkan nombor telefon Fyqa di Profile Fyqa . Tq .

# Alhamdulillah , hidup Fyqa makin tenang dari hari ke hari . Thank you Allah . 

May Allah bless us (:
Comments
2 Comments