Setelah sekian lama menyepi.


Assalamualaikum, ehem-ehem, lama gila tak update blog, dah berhabuk dah blog yang cantik lagi tip top nih, haha. Follower pown semakin meningkat, mendadak pulak tuu. Tengs yaww kepada yang sudi follow blog Fyqa yang tak seberapa nih. Nanti rajin Fyqa follow balek. Sorry now I am not in the mood to blogwalking. Eh, btoi ka akuw cakap nih ? haha. Malas siot nak blogwalking. Before I forgot, ada dua lagi tempat follower untuk dapat award dari Fyqa. Sapa cepat dia dapat ! So anyone yang visited blog Fyqa, thankyousomuchbuddy. Saia akan tingkatkan trafik blog anda satuu hari nanti, haha. Just wait and see yaww :D So macam biasa tadi ponteng kelas AKAUN. Alaa, apa lar sangat AKAUN tuu kan, buka kertas tido terus, haha. Lepak-lepak dengan Wani sat sebelum balek. Huh, memang hari nih hambar kot.

Selama Fyqa tak update blog nih, bukan tak update blog ja, facebook pown dah lama tak bukak. Bila ada problem biasa lar kan, mood semua hilang. So bagoz lar jugak kalau ada problem, online things taruk tepi, makanan diutamakan, haha.  So tak ada lar Fyqa 24 jam depan lappie nih kan. Anda setuju ?  Ngehngehngeh. Lama jugak menyepi macam-macam jadi. Fyqa dah bebaik dengan bestfriend. Our friendship went to normal again. Alhamdulillah, happy for that. Tengs jugak kepada Papadom Fyqa yang selalu bagi semangat supaya bebaik balek dengan bestfriend. He likes to advice me. Huh, tak larat nak dengar kadang-kadang tuu. Mama dengan papa pulak dapat fon baru. NOKIA C3. Dapat serentak lagi. OMG, fon yang Fyqa impikan. Tapi mama dengan papa dapat dulu, tak adil betul lar abang Fyqa nih. Nak jugak, nak jugak ! So...
I'm gonna get you even if the sky is falling down, haha :D

Comments
2 Comments

2 Doakan Fyqa Kurus :):

Novelgurl said... Best Blogger Tips[Hit You Back !]Best Blogger Templates

Salam..wah !Bestnya abg awk..nk gak ! ehe...

Fyqa Mamadom said... Best Blogger Tips[Hit You Back !]Best Blogger Templates

@Novelgurl
Taw tak ap, Fyqa lagi jelez taw :D