Pakai telekung pi sekolah? Tidakk !



Assalamualaikum , hari nih boleh cakap hari paling sial bagi Fyqa. Huh, sakit hati, kecewa, marah semua ada. Perasaan bercampur baur. Pagi pagi tadi lepas perhimpunan, kak pengawas cakap ' kepada semua pelajar perempuan, sila tunggu lepas perhimpunan'. Hah, sahih ada spot check, dah bole agak dah. Memang lar sebelum nih cikgu dah cakap nak spot check tudung lepas raya cina. Yang singkat - singkat tuu memang kena pi buat tudung baru lar. Fyqa nih pulak jenis ketegaq, keras pala malas lar pi buat baru sebab pikir tahun nih last nak pakai kan so tak buat lar. Fuhh , memang ramai yang kena tahan. siap nanges nanges lagi, haha. 

Last last kena tahan dengan cikgu. Dengan pakai contact lens pink memang piau lar pagi tadi, tunduk rapat. Haha, takut cikgu tegur contact lens tuu. Nasib baik tak kena pakai telekung. Kena tulis nama pastuu ceramah sikit pastuu belah pi masuk makmal KIMIA, haha. Senang hati dok ajar kawan pasai KIMIA, teacher mai tegur ' hang pakai contact lens ka? yang pi bedal warna pink tuu pasai ap? ' Fyqa diam ja, haha. buat muka tak bersalah. Amboi, mentang mentang Fyqa nih femes satuu sekolah, (femes lar sangat, haha) buat apa semua nya orang taw. Sampai sampai ada yang tak puas hati Fyqa pakai contact lens. Pi ngadu dekat ustazah pakai tudung singkat lar, pakai contact lens warna warni lar, tuu lar nih larr. Haishh, taw nak dengki ja dengan Fyqa. Esok siap Fyqa pi jumpa orang yang ngadu tuu. Tanduk sudah keluar, haha.


Arghh, Fyqa rindu papadom !
Nak bunuh diri tapi tak bole !
Tolong bagitaw Fyqa apa nak buat !
Comments
8 Comments

8 Doakan Fyqa Kurus :):

yaya(; said... Best Blogger Tips[Hit You Back !]Best Blogger Templates

pink contct lns ? waa . brani toi sys ni ^_^
macam mne agknye lau kne pkai telekung ekh ? wahaahaha !

Fyqa Mamadom said... Best Blogger Tips[Hit You Back !]Best Blogger Templates

@yaya(;hehe, sys memang suka buat kontra daripada orang , haha. tamao tiru sys taw taw. hehe. sekarang dah jadi wanted , kihkih. ta sanggop nak pakai telekung, tidakkk !

mischenta ima said... Best Blogger Tips[Hit You Back !]Best Blogger Templates

=) cmeyy pe pky kontect lens.. =)

Nulia said... Best Blogger Tips[Hit You Back !]Best Blogger Templates

wah , ko pakei contet lens g skolah ... comey lorh , centet lens kamu ...gege

Fyqa Mamadom said... Best Blogger Tips[Hit You Back !]Best Blogger Templates

@mischenta imaHaha , hudoh lar warna pink pulak tuu.

Fyqa Mamadom said... Best Blogger Tips[Hit You Back !]Best Blogger Templates

@NuliaWeyh , mana ada lar, hudoh lagi ada kud, haha.

asyikin said... Best Blogger Tips[Hit You Back !]Best Blogger Templates

cayalah nas....
bwu stail...

Fyqa Mamadom said... Best Blogger Tips[Hit You Back !]Best Blogger Templates

@asyikin
Byk lar style, lempang kunk , haha :D