Fyqa Join Face-Blog (:


Edit

Assalamualaikum , happy lol dapat follow Faceblog . Lama jugak Fyqa nak follow tapi asyik tak dan ja . Tenet pulak buat hal . Haishh , alhamdulillah sekarang jam 2.40 p.m Fyqa dah berjaya follow and ikut step yang dibagi oleh Faceblog . Harap - harap Faceblog kunjung and boleh terima blog Fyqa yang tak seberapa nih berbanding dengan blogger lain , aminn . Haa , tengok Fyqa pilih banner Faceblog warna hijau dekat sidebar tuu . Sweet kan hijau ? Fyqa pilih hijau sebab Papadom suka warna hijau . Aww (!)  So majulah blog untuk negara ! 

Hey , Fyqa follow bukan untuk saja - saja taw . Ada sebabnya , nak eratkan lagi hubungan antara blogger - blogger lain . Faceblog juga ditubuhkan untuk memajukan lagi blog yang sedia ada . Ringan - ringankan mata anda untuk baca quote yang menarik di bawah nih yaww .

 TUJUAN FACEBLOG DIWUJUD IALAH ATAS DASAR UNTUK MENGUMPUL DAN MEMBINA SATU KOMUNITI BLOGGER KHUSUSNYA DI SELURUH MALAYSIA DAN DUNIA AMNYA. MARILAH KITA BERSATU DAN BERKERJASAMA DALAM MEMBANTU RAKAN-RAKAN BLOGGER KITA DI SELURUH MALAYSIA. SEPERTI FACEBOOK, KAMI JUGA MEMPUNYAI TUJUAN YANG SAMA IAITU MENJALINKAN HUBUNGAN YANG LEBIH ERAT ANTARA PARA BLOGGER DI SELURUH MALAYSIA SELARAS DENGAN TEMA YANG KAMI GUNAKAN IAITU SEAKAN-AKAN TEMA FACEBOOK. SERTAILAH KAMI DAN BERSAMA KITA MEMERIAHKAN DUNIA BLOG MALAYSIA.

Comments
2 Comments