Hadiah Birthday Paling Bermakna :*

Hai hai semua ! Well I dah masuk 19 tahun semalam hoooreyyyy ! Act tak ada lah happy mana pun untuk birthday kali ni mungkin sebab rasa dah tua ohhhnoooo >.< Pagi-pagi bangun tidur lepas subuh, pergi ruang tamu nak baca yasin dengan famili, mama terus wish selamat hari lahir kakak, dah besar dah anak mama ni sambil usap-usap kepala I. Wahhh terharu waktu tuu macam filem ombak rindu gituu HEHEHEH. Papa waktu tuu tak ada kat rumah well biasa lah memang jarang ada dekat rumah kan, balik-balik terus bawak kereta I pergi servis. Tadaaaaa ini hadiah birthday kakak sambil tunjuk-tunjuk kereta kancil 3rdhand dekat I. Maunya tak 3rdhand kereta turun temurun tuu, bangga boleh sampai ke tangan I :D Nasib baik lah abang I make up kereta tuu cantik kalau tidak memang tak lah aku ambil kereta tuu. -.-' Tapi tetap bersyukur papa ingat birthday I. 

Sebenarnya papa kena tahan wad 3 hari 2 malam. So two days lah I jadi driver mama ulang-alik dari Sik ke Pantai jenguk papa. Baru kemarin keluar wad tuu pun drive balik sendiri, I pulak disebabkan kena edit assignment so malas nak keluar. Masa dekat wad pun adik-adik dah sebut pasal birthday I, papa macam sembunyi-sembunyi ja. And I also know family ada masalah kewangan sekarang so I tak sebut pun nak hadiah ke apa. I just silent. Kereta tuu pun dah cukup bagi I ulang-alik ke kelas. 

Okay stop. Guess what bila I masuk ja wad papa, first words from me, 'pa, ini wad ke hotel?' wauuu terpegun dibuatnyaaaaa. First time masuk wad besar. Papa said, 'saja lah  nak merasa bilik paling besar, tapi bilik dekat metro lagi besar dari sini.' Me diam and blurrrrr -.-  Sebelum ni memang papa selalu masuk bilik 1 katil tapi tak ada lah sebesar ini. Cuma sayang pintu hujung bilik tuu tak boleh buka, kalau tidak memang perfect boleh tengok suasana dekat luar HUWW. 


                           
Tadaaaaaa ! Ini bilik papa WEEEEEE :D Lengkap cermin besar , almari baju besar, bilik pun lebih kurang besar bilik I. And complete by avon, water  heater, 3 seat. Bila semua adik-beradik datang jenguk papa, I cakap dekat mama bilik ni dah muat semua orang boleh tidur sini. Mama pulak sempat suruh singgah Longwan beli tikar taw nak lapik tapi tak sangka pulak ruang sebesar ituuuu. 

So seems like tahun ni tak dapat lah I nak belanja kawan-kawan, kalau dulu dekat sekolah tiap kali birthday belanja kawan-kawan makan nasi lemak 1 kelas kot.Pagi pagi usung plastik besar nasi lemak ke kelas wahhh seronok pulak ingat kenangan waktu hingusan dulu. So dipendekkan cerita, I sebenarnya nak camera dslr. Tak kisah lah jenama apa pun, tapi suka canon warna merah tuu uhukkk. I dah survey pun hari tuu but I guess I have to get it myself maybe. Tapi tak apa yang penting papa sihat macam biasa. Tengok saja lah sakit-sakit pun tetap duduk depan cermin besar tulis buku. Yes untuk birthday kali ni I nak papa mama sihat, bukan birthday kali ni ja but setiap masa nak mereka berdua sihat dan bahagia selalu.

Okay done one side. To him, you orang terakhir taw wish birthday I. But never mind lah birthday ja pun bukan penting sangat. K tipu lol. Kalau tak boleh jadi yang pertama jadi yang terakhir pun okay, I rasa special pulak HAHAHAHAH. Yang penting you ingat. I guess I know who tell you this :P Emm sebelum 12am birthday tuu, I paling tunggu you, means like I nak you orang first yang wish tapi hampehh orang yang tak ada kena mengena yang wish LOL. Lepas tuu berderu-deru lah orang bbm wish birthday. And bangang to myself I forgot to remove the '29march94' from my personalise status, siap ada icon party lagi okayy KAHKAH. 

This is from anak roslan, my besties.
 Sanggup dia lupa birthday aku sobsob ~

This is my niece, pangkat tok dah okay HAHAHAHA :P

Ini pulak kawan kelas masa ponteng sekolah dulu, 
you go first I follow you at the back. Then semua ponteng  HAHAHAHAH :D

Okay ini birthday boy jugak pada hari yang sama, 
budak kelas I yang paling hyperaktif. 
Plan nak sambut sama-sama tapi tataw pulak birthday kena pada hari cuti. 
Selamat lah duit aku ngeeee.

Ini pulak bakal kakak ipar I, weeehuuu. 
Akan ku tuntut gelang jed daripadamu KAHKAH *gelak setan

Ini budak sangat baik, selalu ada bila I ada masalah. 
Kadang-kadang suka tanya pasal phone,
kadang-kadang suka tanya pasal Ash, eh? lol
Loveyou adik :)

Ini tengku banyak suruh I bersabar dengan karenah orang yang I sayang tuu.
Kalau berleter memang sebijik macam Ash, and kalau I rindu Ash,
 I cari budak ni lah suruh berleter. Oh damnnnn sweeeettt kau adik :* 








And the rest is from bbm contact yang rapat dengan I. 
Actually banyak lagi yang wish tapi screen grab yang penting saja heheww. 

And last tak lupa ucapan daripada dia si rabun :*
Tak kisah lambat ke awal ke I just know you been busy with your things. 
Mama pipah pun ada wish. Thankyou both me love you both much !
Makin lama makin aku mengenalimu makin aku ingin kamu wo wo wo !
ecececehh jiwang siottt kau fyqa ;D

To my parents mama and papa, thanks both of you been being such a good good parents and teachers for yours naughty daughter, me :D I am proud to have a great parents like you both. Like great parents like great daughter. Azam I tetap yang sama nak jadi anak yang berjasa untuk mak bapak I. And my lover, mama pipah, kawan-kawan, orang yang kenal I and so on, you all hadiah paling bermakna buat I. You all chill up my days. Thankyou again and see you next post babai :*

 May Allah bless us FANA ♥
Comments
1 Comments

1 Doakan Fyqa Kurus :):

Anonymous said... Best Blogger Tips[Hit You Back !]Best Blogger Templates

[p]Make sure the photo is in the actual item, don't be fooled by the photo lifted with the Tiffany [url=http://www.tiffanysoutletuk.co.uk]tiffany outlet uk[/url] website . This is really where you need to start when you are looking for the right Tiffany lamp for your home or work place . The price of this kind of jewellery is not in the products or composition of the jewelry itself (although some do have products that have higher [url=http://www.tiffanysoutletuk.co.uk]tiffany jewellery outlet[/url] cost tags) . Looking at those figures I'm sure no one would have thought about where this company would be in 21st Century . The Dolphin Mall is virtually ample to make any tourist dizzy . For instance, [url=http://www.tiffanysoutletuk.co.uk]tiffany 1837[/url] 1 . This modern trendy jewellery is often used in combination with the yellow gold jewellery so that it blends [url=http://www.tiffanysoutletuk.co.uk]tiffany outlet online[/url] well with any outfit . With the increasing updates in the jewellery planet it has become extremely essential to supply new patterns of jewellery to remain in your organization or in your usual existence . Related Articles - tiffany rings, tiffany wedding rings,





Email this Article to a Friend!

Receive Articles like this one direct to your email box!Subscribe for free today!.[/p][p]You may possibly most likely wonder how shiny it is . Though a lot of items are only temporarily popular, Tiffany bracelets can be cherished for many years . Usually, a single also finds necklaces that uses a quartz crystal of a diamond or even silver as a substitute of platinum . Currently, substantially of Tiffany's business arrives by means of catalog and net based mostly income, which have assisted spread the Tiffany brand title around the globe and created the dream of possessing a piece of Tiffany jewellery realizable no make a difference in which you live . There have been instances of people getting cheated by some outlets . [url=http://www.tiffanysoutletuk.co.uk]tiffany outlet[/url] product . With such a large amount of small stones stuffed onto this bracelet, it is incredible that it can be let go for such a small price . They are usually made of fine fabrics . I can give you some advice on this.[/p]