Kecewa !

Assalamualaikum.

Hye world ! Selamat pagi semuanya. Hari nih aku bangun awal sungguh sebab semangat nak call helpline UPU. Hampanya hati aku bila kakak tuu cakap nombor rujukan aku tak boleh check dah. Rasa nak rebah HMM :'( Aku perlukan nombor rujukan UPU aku ! Mana aku nak dapatkan ? Mana ? Mana ?! Sobsobsob kepala tunduk nanges :'( Pagi-pagi lagi kakak tuu dah buat mood aku down. Aku pulak mengong dulu tak save nombor rujukan  tuu and masa depan aku hancur hancur !

Okay, misalnya tak boleh jugak masuk Uitm tuu aku berserah ja lah. Nak bertekak dengan bapak aku pun tak guna. Semanya pasal sistem UPU yang sangat lemah ! Sepatutnya data aku mesti dorang semua ada kan. Hmm kecewa gila wei. Rasa nak hempuk laptop nih. Tapi tapi tapi aku tetap akan call UPU sampai aku dapat nombor rujukan aku HEHEWW semangat ! Fight for my future hoyeahh :D

Okay guys, hari nih macam biasa kena drive pergi Pantai Hospital Sungai Petani. Mama nak follow up ubat. Asyik aku ja follow up ubat kali nih mama pulak lah. The good  news parut dekat muka aku semakin hilang. Budak sekolah aku please tegur and tegur aku cantik BAHAHAHA batak. Minggu nih cuti 3 hari nak keluar shopping dengan besties, Umi Masitah Mat Jaya hoyeahh. Tak sabaq tunggu hang balik woi boleh kapak kawan aku sorang nih HUAHUA.

Ohh lupa Abang Duan aku tak nyah lagi dari sini wei. Kelmarin aku 'ngorat' dia, dia senyum huii. HUH berbunga hati aku dia senyum balik KAHKAH gila bayang :D Seriously seronok gila kacau orang yang pemalu nih , sampai merah muka dia. Selagi aku boleh kacau, memang aku kacau cukup-cukup. Tapi tapi tapi ramai minat dia, ohh saingan aku sangat banyak HARHAR. Nombor aku dah dapat so tunggu masa nak masuk line HIKHIK mereng.

p/s : Sebenarnya aku saja suka-suka ngorat Abang Duan tuu, bukan nak sangat pongg. Sekadar hiburkan hati. Kawan aku cabar suruh aku dapat Riduan Yahya. Ohh Nas Afiqah pantang dicabar continue next day, kbai :P

 May Allah bless us ♥
Comments
2 Comments

2 Doakan Fyqa Kurus :):

TF said... Best Blogger Tips[Hit You Back !]Best Blogger Templates

ala nape jadi camtu..fyqa dapat masuk uitm ek?eh pantang dicabar rupanya..hehe

Ummi Azmi said... Best Blogger Tips[Hit You Back !]Best Blogger Templates

ambui . depa ada abang duan . :D