SPM coming soon !


Date : 29/09/2011
Day : Thursday 
Location : Makmal ICT

Hello guys , bloggers , followers Fyqa yang SETIA support Fyqa . Hope you all have a nice day uke . Firstly , SORRY sebab Fyqa dah lama tak update blog . I am so busy . Sorry again guys . You all pown mesti bosan kan sebab blog Fyqa nih dah berhabuk . So now Fyqa ambil penyapu sambil nyanyi lagu soley soley untuk hangpa taw, haha . Actually , banyak benda yang Fyqa nak share dengan hangpa . Tapi Fyqa tataw nak mula dari mana . Now , sekolah Fyqa ada Hari Anugerah Cemerlang . Tapi sedih Fyqa tak dapat apa-apa pown. Maklum lar kan zaman kegemilangan Fyqa dah habis , kihkihkih.

Uke , hangpa nampak dak TITLE dekat atas tuu . Bagi budak-budak yang nak SPM , hangpa tak gerun ka ? Fyqa kecut perut taw . Hey , budak SPM , we all ada 46 hari lagi kot starting from today . Gila , buku pown tak khatam lagi taw . Wei , memang banyak gila yang Fyqa nak cover , 11 subjek kot sampai dah muak tengok buku. Tapi tak apa , demi masa depan kan . Papa cakap , 'Kakak, kalau kakak bersusah-payah sekarang , kakak akan senang selama-lamanya.' Uke papa, I will try my best . (:

So guys , mungkin lepas nih Fyqa dah tak online . Nih pown buat muka tataw malu pi minta dekat cikgu, hehe . Kalau nak minta dekat mama, alamat pot pet lar jawabnya. Haha . Uke guys , sampai sini ja kot . Nak story banyak - banyak tapi masa terhad . Sorry . Lastly , Nas Afiqah Mohd Salleh nak minta maaf kalau ada terkasar , terlebih cakap or what so ever . Sapa yang ada terasa hati, kecik hati , Fyqa minta maaf . Fyqa just manusia biasa macam you all jugak . So maaf-maafkan lah yer, haha . Uke lar, take care . Bubye ^^


p/s : Kepada yang request tutorial , sorry Fyqa tak sempat nak buat . Hope hangpa bersabar uke . Lepas SPM Fyqa buat semua . Kepada yang nak nak copy tutorial Fyqa pulak, just copy tapi make sure CREDIT to Fyqa. Tq .


 Lastly , doakan Fyqa SPM 11A+ (!)
Comments
3 Comments

3 Doakan Fyqa Kurus :):

Nisa Si Gadis said... Best Blogger Tips[Hit You Back !]Best Blogger Templates

gd luck :)

Cat Is Na! said... Best Blogger Tips[Hit You Back !]Best Blogger Templates

Selamat berjaya :D
Fighting! :3

Cik Chokie said... Best Blogger Tips[Hit You Back !]Best Blogger Templates

Good Luck ye kaka :)
insyaALLAH kaka pasti pass with flying colour result