B.E.N.G.A.N.G | B.E.N.G.O.N.G !


Assalamualaikum. Selamat hari sabtu wahai blogger yang beta kasihi sekalian, hahah. :face34:Nampak tajuk di atas? B.E.N.G.A.N.G | B.E.N.G.O.N.G ! Yeahh, akuw memang rasa bengang sekarang. Bukan bengong uke. Akuw bengang hang bengong. Bhahahaha. :10: Today no perkataan Fyqa uke sebab akuw tengah bengang dekat blogger yang perasan bagus and hot! Understood?

Mulai sekarang jugak, saat nih. Akuw dah malas buat tuto. Maybe buat pown ikut mood akuw. Bila ada request ja akuw terus buat kononnya nak puaskan hati orang yang mintak tuu. Contoh lar orang tuu buat tak menjadi then mintak tolong blogger lain pulak buat tuto yang sama. Kalau cm tuu baik hang pi search ja dekat google punya belambak. Haishh, bikin gua panaih ja lar. :14:Uke, hal nih akuw sikit pown tak terasa hati. But be profesional lar sikit said thank you to me! Susah payah , penat akuw nak pi tukar code lagi. Nak itu nak ini hang ingat apa? Bil elektrik pown melambung taw dak walaupun tuto tuu ringkas and sikit ja. Tuu pown nak kena ajar ka? Selama akuw buat tuto nih kan, hang orang yang paling banyak request tuto.

Straight to the point akuw cakap, ikutkan hati akuw dah malas layan hang. Blogger lain pown ramai yang tanya akuw tuto itu tuto ini. Tapi depa tak ada lar nak banyak songeh. Tolong pikir lar sama perasaan tuan blog. Takkan nak layan hang sorang ja sedangkan ramai lagi tanya pasal blog dengan akuw. Sekarang tahap kesabaran akuw dah sampai tahap kemuncak. :face30: Akuw dah malas layan hang. Bila hang baca nih, tolong paham. Benda blogg-blogg nih boleh belajar. Akuw yang berapa bulan baru ada blogg pown dah boleh baca koding-koding blog. Takkan hang tak boleh? :face74: Bukan akuw nak perlekeh hang, tapi akuw cakap benda betul. Yang agak-agak sama koding tuu takkan tak boleh nak agak. Tak pown try lar satuu-satuu. Senang kan? :face63:Nih tak taw nak nyusahkan orang lain. Kalau bagi tips dekat akuw tak apa jugak. Tiap-tipa hari akuw boleh buat tuto dekat hang. Senang-senang bagi ja email dengan password akuw buatkan blogg 100% macam akuw untuk hang.

Uke, tuu ja kot. Ada satuu lagi hal budak nih taw nak ikut style blogg akuw ja. Bukan budak kot umur lebih kurang sebaya akuw ja. Segala yang akuw edit baru semua dia ikut. Hang nih memang copycat terbaekk lar ! :face50: Akuw tamao sebut nama hang sebab bila hang baca nih hang taw memang akuw maksudkan hang ! Akuw punya header sekarang nih just tulis Blog Anak Munsyi kan? Tak ada pic langsung. Tup-tup buka blogg dia header sama jugak ! Macam nak meletup kepala akuw nih lar. :face16: Adoi, tolong lar, be yourself. Tolong baca RULES HERE ! dekat atas sebelah kanan blog akuw tuu. Kalau hang tak paham jugak, tayah pi sekolah pi dok dalam kolah rumah hang sudah ! Uke that's all akuw nak luahkan. Bubye .



Lastly , doakan Fyqa SPM 11A+ (!)
Comments
5 Comments

5 Doakan Fyqa Kurus :):

iffah nabilah said... Best Blogger Tips[Hit You Back !]Best Blogger Templates

i adore ur blog . belaja dari tuto yg fyqa buat . thanks a lot . even tak secomel blog fyqa but sgt puas hati .

Fyqa said... Best Blogger Tips[Hit You Back !]Best Blogger Templates

@iffah nabilah
tengs. Lega hati fyqa dengar. Ad detengah orang tuu tataw na hargai lgsg. Sadis betul kan, hmm. btw tengs again. Blogg iffah pown not bad sweet (:

shyikin said... Best Blogger Tips[Hit You Back !]Best Blogger Templates

wahh .. marah sngat fiqa .. btw , suka la ikot tuto fiqa , senang nak paham .. tak mcm dekat blog2 lain .. tengs yaa :) .. yg copycat tu , lahir dari kucing kot .. sbb tu hebatt sngt .. hehe ;)

iffah nabilah said... Best Blogger Tips[Hit You Back !]Best Blogger Templates

@Fyqa
hee . thanks . sumenya sebab tuto yg fyqa buat . main cuba try test je . :))

Mischenta ima said... Best Blogger Tips[Hit You Back !]Best Blogger Templates

owang ker y kt atas nih..soory ;(