Yayy ! Merdeka !


MERDEKA ! MERDEKA ! MERDEKA ! Haha , Nas Afiqah sudah penat berperang untuk peperiksaan pertengahan tahun yang berlangsung selama 3 minggu berturut - turut . 


Assalamualaikum semua , lama beno Fyqa tak update bloggie nih . Dah bersawang dah pown . So amek penyapu sambil nyanyi lagu soley soley , haha . So today I'm fasting . Tak larat lar dahaga gila nih . Tapi kalau buka rugi lar kan dah sampai separuh hari dah nih . So Fyqa mintak streamyx dekat mama nak online . Mama pesan ' kakak , online 1 jam ja taw , tak boleh lama - lama.' Fyqa pown uke ja daripada tak online langsung kan . Tapi disebabkan mama sudah tidur nyenyak , Fyqa online lama sikit , haha . Tamao ikut perangai hudoh Fyqa nih taw . 


So hangpa cuti nih ada plan apa ? Fyqa dalam kepala otak nih kan pikir nak balik kampung jumpa nenek ja . Nenek , rindu gila gila dekat nenek . Nanti kita pi mandi Teluk Batik nah nah . Di samping nak jumpa jugak dengan Iznoor Faizal , my husband , hehe , gatai larh ! So cuti nih penuh dengan kenduri kahwin . Wajibulghunnah mesti tiap - tiap ada punya lar . Teacher Azlina pown nak kahwin taw . Cikgu Hafiz tadi bukan main lagi tahan Fyqa tanya dapat ka tak kad kahwin , HAHA . Tadi pown dah riuh - rendah ramai - ramai plan nak pi kenduri rumah teacher tapi tak ada transport . Fyqa tak apa pi dengan family ja , kihkihkih . 
Uke lar , that's all . bubye .


Lastly , doakan Fyqa SPM 11A+ (!)
Comments
2 Comments

2 Doakan Fyqa Kurus :):

NURUL AINI NORAZMAN said... Best Blogger Tips[Hit You Back !]Best Blogger Templates

cuti2 jgn lupa study aw skit2,.nak SPM dah ni,.he3

Fyqa said... Best Blogger Tips[Hit You Back !]Best Blogger Templates

@NURUL AINI NORAZMAN
baek boss , hehe (: