Sticky Entry



Assalamualaikum , 

1. Dashboard > New Post .

2. Buat entry macam biasa , lepas tuu PUBLISH POST pown macam biasa .


3. Then , edit post .


4. Klik post options .


5. Then , tukarkan tarikh ke tarikh yang hangpa nak . Kalau nak entry tuu terus ada dekat depan page sampai tahun depan tukar jew lar . Contoh 15/5/11 ke 1/1/12 . So entry tuu akan dok kat depan pages sampai tahun depan .


6. Publish ! Nih lar yang dikatakan sticky entry (:

Lastly , doakan Fyqa SPM 11A+ (!)
Comments
6 Comments

6 Doakan Fyqa Kurus :):

Mischenta ima said... Best Blogger Tips[Hit You Back !]Best Blogger Templates

hellooo///mcm mne nk wat border keliling post ?? entry...xnk y kliling belog y beso ..nk post n sidebar tpi2 ja..

Fyqa said... Best Blogger Tips[Hit You Back !]Best Blogger Templates

@Mischenta ima
nanti kami buat tuto nah (:

Cik Chokie said... Best Blogger Tips[Hit You Back !]Best Blogger Templates

ohh cam tuhh ja ;) thank ye sis ^^

Fyqa said... Best Blogger Tips[Hit You Back !]Best Blogger Templates

@Cik Chokie
ye, itu saja. hehe . welkam .

ouhh nana said... Best Blogger Tips[Hit You Back !]Best Blogger Templates

uh , ad yang bole bt ad yang ta bole bt

Fyqa said... Best Blogger Tips[Hit You Back !]Best Blogger Templates

@ouhh nana
Ap yang boleh ? Ap yang tak boleh tuu ?