SMK Sik Sekolah Kluster Kecemerlangan



Assalamualaikum , selamat petang semua . Hari nih hari paling relax kot sebab tak ada keja . Keja ONLINE ja , haha . So semalam Fyqa ada update pasal Dato' Mukhriz datang sekolah Fyqa kan , yes , he did. Dato' duduk depan mata Fyqa ja . Jalan depan mata Fyqa ja . Just nak salam ja tak boleh , haram . Haha .




Comel kan Dato ' ? Kawan Fyqa dok gila kat Dato' Mukhriz nih . Dari mula sampai Dato' balek dok angau , haha . Pastuu ucapan Wan Salwati Wan Abdullah , Ketua Exco Puteri UMNO Malaysia . Wow , hebat kan Kak Wan nih ? She's cool . Kami panggil dia Kak Wan ja . Fyqa sempat salam dengan Kak Wan sebelum balek tadi . Hee , bangga siot . Sempat minta blog lagi taw . 

Klik untuk tumbesaran yang sihat :D

Nak kenal Kak Wan boleh visit kat sini http://wansalwatie.blogspot.com/ . So banyak manfaat yang boleh kita dapat dari blog Kak Wan nih . Dia banyak cakap pasal pendidikan . Orangnya cantik , kiut , sporting lagi tuu . Tapi jangan tak caya kalau Fyqa cakap Kak Wan ibu kepada 5 puteri . Wow , she still maintain her body . Tak macam dah kahwin , siyes kot . Fyqa jadi terpegun , ternganga bila Kak Wan start bagi ucapan . Fuhh , dia petah bercakap . Dengar ja suara Kak Wan , berderau darah Fyqa nih . Banyak yang Kak Wan cakap dengan kami especially pasal 'Pengorbanan ibu bapa' . Ada yang sampai nanges , Kak Wan sendiri pown nanges . Fyqa apa lagi tunduk rapat sampai ke lantai . Amboi , melampao pulak , haha .  Berita baiknya SMK Sik terpilih untuk dapat portal Skor A daripada Puteri UMNO . Dapat macam - macam . Nak taw lebih lanjut , bukak sini Smksik.ppict.com. .

Thats all for today , malas nak update banyak - banyak . Kemalasan yang melampao (:


Lastly , doakan Fyqa SPM 11A+ (!)


Comments
3 Comments

3 Doakan Fyqa Kurus :):

Fatma Diyana MB. said... Best Blogger Tips[Hit You Back !]Best Blogger Templates

wahh. tahniah ! hee ;D

Fyqa Mamadom said... Best Blogger Tips[Hit You Back !]Best Blogger Templates

@Fatma Diyana MB.
tengs , haha :D

NorHayati said... Best Blogger Tips[Hit You Back !]Best Blogger Templates

Fyqa, All the best for your SPM2011.
About Dato' Muhkriz, yes he definitely worth to be idolise by youngster.
However i really really suggested for you to rethink upon idolising a women like Wan salwati aka Along.
Reason being : 1. Memang la badan still maintain kalau anak2 semua bibik yg jaga.
Even when she's at home she doesn't lift a finger doing any house chores or taking cares of the kids.Ask her about her husband whereabout n why?...
2. Pengorbanan ibu bapa? tell her to please walk the talk... cakap tak serupa bikin.
and yes i do hate her.. hyphocrite like her don't deserve to be idolise or respect from you guys.
BTW..this is not caci maki... i x sanggup baca how you guys kena auta n tipu hidup2 by her.