Save Energy Mood



Assalamualaikum , hari tuu ada sorang blogger tuu tanya mcm mna nak buat save energy mood macam Fyqa. Sowie Fyqa tak dan nak buat hari tuu and dah lupa pown sapa yang suruh buatkan. Maap sesangat ea. So hari nih Fyqa buatkan :D Hari nih Fyqa memang spending time depan lappie buat tuto ja taw . Penat lowh ): Blogger punya pasai , Fyqa gagah jugak buat.

Ada dua code uke, nak guna mana-mana salah satuu pown tak apa. sama jugak hasil nya .

Let's start !

First , Dashboard > Design > Edit HTML .

CTRL + F untuk cari code nih <head> .

Pastuu copy code dekat bawah nih paste dekat atas <head> tuu taw. 


<script language="javascript" type="text/javascript" src="http://www.onlineleaf.com/savetheenvironment.js"></script>

or 

<!-- save your energy -->
<script language='javascript' src='http://nikbir09.ws/scriptforenergy.js' type='text/javascript'/>
<!-- save your energy end -->

Amik lar yang mana pown uke. Dua2 jadi lowh :D 

Then , SAVE ! 
Comments
8 Comments

8 Doakan Fyqa Kurus :):

mierayizz said... Best Blogger Tips[Hit You Back !]Best Blogger Templates
This comment has been removed by the author.
mierayizz said... Best Blogger Tips[Hit You Back !]Best Blogger Templates

ma kasehh ya !!! ^^

Fyqa Mamadom said... Best Blogger Tips[Hit You Back !]Best Blogger Templates

@mierayizz welkam sayangg :D

dibofiqa said... Best Blogger Tips[Hit You Back !]Best Blogger Templates

cmna nak copy ekk... xrti la.. x bole copy.. hehe..

nadeafu chan said... Best Blogger Tips[Hit You Back !]Best Blogger Templates

cane nak buat?tak jadi pon =.=

Fyqa Mamadom said... Best Blogger Tips[Hit You Back !]Best Blogger Templates

@dibofiqa
nak copy , highlight some kod tuu , pastuu tekan ctrl+c . pastuu pastekan (:

Fyqa Mamadom said... Best Blogger Tips[Hit You Back !]Best Blogger Templates

@nadeafu chan
lol , knp tak jadi ? copy kod tuu betul2 . kalo kod yang kedua tuu kompem jadi (:

zaza said... Best Blogger Tips[Hit You Back !]Best Blogger Templates

tak dapat nak copy susah -.-