Double Underline | Single Underline


Assalamualaikum , no muqaddimah lar kali nih . Penat gila . Under request pown dah lupa sape ):
Let's start guys .

Double Underline

1. Dashboard > Design > Edit HTML .

2. Cari kod nih  /* header .

3. Then , copy kod bawah nih pulak dekat bawah /* header tadi .


u {
text-decoration:underline;
border-bottom: 2px double #000000;
padding: 0px;
}

Single Underline 

Guna step yang sama jugak. Cuma perlu tukarkan underline kat atas tuu kepada none  


Kalau tak paham jugak klik link nih uke. ( Double Underline | Single Underline )

4. Double tuu boleh tukar dotted , dashed , solid .

5. #000000 boleh tukar dekat sini > Doakan Fyqa kurus < .

6. Save !

 p/s : Untuk gunakan tutorial nih , buat entry and masukkan kod nih untuk dapat effect underline .


<u>LETAK AYAT KORANG DEKAT SINI</u>


You , doakan Fyqa SPM 11A+ (!)
Comments
6 Comments

6 Doakan Fyqa Kurus :):

nelly said... Best Blogger Tips[Hit You Back !]Best Blogger Templates

tq sudi kongsi .
=)

Fyqa Mamadom said... Best Blogger Tips[Hit You Back !]Best Blogger Templates

@nelly
welkam dear (:

cik riffa :) said... Best Blogger Tips[Hit You Back !]Best Blogger Templates

cik adik..
nanti singgah blog tengok sikit kenapa kalau word yang underlined tu ada dotted line kaler merah.cner nak buang?

Fyqa Mamadom said... Best Blogger Tips[Hit You Back !]Best Blogger Templates

@cik riffa :)
ouh , yang tuu sebab dekat coding tuu cik riffa tulis dotted . cuba tukarkan dgn double (:

cik riffa :) said... Best Blogger Tips[Hit You Back !]Best Blogger Templates

@Fyqa Mamadom

muchoo gracias :)

Fyqa Mamadom said... Best Blogger Tips[Hit You Back !]Best Blogger Templates

@cik riffa :)
welkam (: